Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çin Roketi / Çin, Long March 8 roketi ile ilk fırlatma görevini yaptı

Çin Roketi / Çin, Long March 8 roketi ile ilk fırlatma görevini yaptı. Roketin parçalarının yerleşim alanlarına özellikle de büyükşehirlere düşmesinden endişe ediliyor. Abd, çin roketinin dünya'ya geri geldiğini söylüyor. Roketin parçalarının türkiye'ye düşme ihtimali de. Çin, 15 yıl boyunca görev yapacak uzay istasyonunun çekirdek modülünü, ülkenin güneyindeki haynan adası'ndan 29 nisan'da uzaya fırlatmış, ancak roketin gövdesi kontrolden çıkmıştı. Çin roketi ne zaman düşecek?

Söylentilere göre i̇stanbul veya ankara'ya düşebilirmiş. Tam haberi okumak isterseniz çin roketi ne. Çin roketinin nereye düşeceğini değerlendiren, i̇stanbul üniversitesi (i̇ü) fen fakültesi astronomi ve uzay bilimleri bölümü astrofizik ana bilim dalı öğretim üyesi doç. Devasa bir çin roketi, uzay son daki̇ka çin'in uzaya gönderdiği roket kontrolden çıktı: Roketin parçalarının yerleşim alanlarına özellikle de büyükşehirlere düşmesinden endişe ediliyor.

Kontrolden çıkan Çin uzay roketi takip ediliyor.. - Ocak Medya
Kontrolden çıkan Çin uzay roketi takip ediliyor.. - Ocak Medya from www.ocakmedya.com
Çin, 15 yıl boyunca görev yapacak uzay istasyonunun çekirdek modülünü, ülkenin güneyindeki haynan adası'ndan 29 nisan'da uzaya fırlatmış, ancak roketin gövdesi kontrolden çıkmıştı. Abd, çin roketinin dünya'ya geri geldiğini söylüyor. Roketin parçalarının yerleşim alanlarına özellikle de büyükşehirlere düşmesinden endişe ediliyor. Çin'in uzay istasyonunun ana modülünü taşıyan long march 5b roketi 29 nisan'da hainan adasından başarıyla kalkış yapmış, uzayda roket modülden ayrılarak kontrolden çıkmıştı. Abd, çin roketinin dünya'ya geri geldiğini söylüyor. Söylentilere göre i̇stanbul veya ankara'ya düşebilirmiş. Dünya'da 8 mayıs tarihinde düşeceği ifade edilen roket panik yarattı. Çin roketinin hangi noktada yeryüzüne çarpacağının bilinmediğini açıklayan howard, 41 derece kuzey ve 41 derece güney paralelleri arasındaki bir noktaya düşeceğini.

Çin roketinin hangi noktada yeryüzüne çarpacağının bilinmediğini açıklayan howard, 41 derece kuzey ve 41 derece güney paralelleri arasındaki bir noktaya düşeceğini.

Saatte 27 bin 600 kilometre hızla hareket eden roketin. Çin'in 29 nisan'da uzaya gönderdiği roketin dünyada yol açtığı endişe devam ediyor. Abd, çin roketinin dünya'ya geri geldiğini söylüyor. Son daki̇ka 8 mayis kabusu: Abd uzay kuvvetleri komutanlığı, çin'e ait kontrolden çıkmış uzay roketinin, 8 mayıs cumartesi günü yeryüzüne düşmesinin beklendiğini ve roketi takibe devam. Çin'in uzaya fırlattığı roket kontrolden çıktı! Roketin parçalarının yerleşim alanlarına özellikle de büyükşehirlere düşmesinden endişe ediliyor. Long march 5b roketi i̇stanbul'a düşebilir! Söylentilere göre i̇stanbul veya ankara'ya düşebilirmiş. Pentagon sözcülerinden mice howard, roketin 8 mayıs'ta yeryüzüne inmesini beklediklerini ve güzergahının abd uzay kuvvetleri'nce takip edildiğini kaydetti. Uzaya fırlatılan çin'e ait long march 5b tipi roketin kontrolden çıkması, dünyayı alarma geçirdi. Çin'in ilk uzay istasyonu için uzaya yolladığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesi kontrolden çıktı. Çin roketinin nereye düşeceğini değerlendiren, i̇stanbul üniversitesi (i̇ü) fen fakültesi astronomi ve uzay bilimleri bölümü astrofizik ana bilim dalı öğretim üyesi doç.

İtalyan gökbilimci gianluca masi, kontrolden çıkan çin'e ait long march 5b tipi roketi ilk kez görüntülemeyi başardı. Abd, çin roketinin dünya'ya geri geldiğini söylüyor. Çin'in kontrolden çıkan roketi yörüngede kontrolsüz düşüşünü sürdürüyor. Söylentilere göre i̇stanbul veya ankara'ya düşebilirmiş. Devasa bir çin roketi, uzay son daki̇ka çin'in uzaya gönderdiği roket kontrolden çıktı:

Çin'in gizemli roketi askeri amaçla mı kullanılacak - ABC Gazetesi
Çin'in gizemli roketi askeri amaçla mı kullanılacak - ABC Gazetesi from www.abcgazetesi.com
Saatte 27 bin 600 kilometre hızla hareket eden roketin. Çin'in 29 nisan'da uzaya gönderdiği roketin dünyada yol açtığı endişe devam ediyor. Pentagon sözcülerinden mice howard, roketin 8 mayıs'ta yeryüzüne inmesini beklediklerini ve güzergahının abd uzay kuvvetleri'nce takip edildiğini kaydetti. Çin'in uzaya fırlattığı roketin abd'nin new york şehrinin 13 dakika uzağına düştüğü belirtildi. Çin'in yörüngedeki long march 5b roketinin ilk görüntüsü gökbilimciler tarafından yayınlandı. Dostlar, çin roketi bildiğiniz gibi kontrolden çıkmış. Abd, çin roketinin dünya'ya geri geldiğini söylüyor. Çin'in ilk uzay istasyonu için uzaya yolladığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesi kontrolden çıktı.

Söylentilere göre i̇stanbul veya ankara'ya düşebilirmiş.

Çin roketinin hangi noktada yeryüzüne çarpacağının bilinmediğini açıklayan howard, 41 derece kuzey ve 41 derece güney paralelleri arasındaki bir noktaya düşeceğini. Çin roketi, kontrolsüz bir şekilde dünya'ya düşebilir. Pentagon sözcülerinden mice howard, roketin 8 mayıs'ta yeryüzüne inmesini beklediklerini ve güzergahının abd uzay kuvvetleri'nce takip edildiğini kaydetti. Devasa bir çin roketi, uzay son daki̇ka çin'in uzaya gönderdiği roket kontrolden çıktı: Uzayda halihazırda abd, kanada, japonya, rusya ve avrupa ülkelerinin birlikte çalıştığı uluslararası uzay. Roketin parçalarının yerleşim alanlarına özellikle de büyükşehirlere düşmesinden endişe ediliyor. Çin'in uzay istasyonu için 29 nisan'da fırlattığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesinin kontrolden çıkması üzerine, enkazın cumartesi gece geç saatlerde ya da pazar sabah saatlerinde atmosfere dönüp. Çin roketi ne zaman düşecek? Roketin parçalarının türkiye'ye düşme ihtimali de. Son daki̇ka 8 mayis kabusu: Dünya'da 8 mayıs tarihinde düşeceği ifade edilen roket panik yarattı. Dostlar, çin roketi bildiğiniz gibi kontrolden çıkmış. Sputnik'te yer alan habere göre, ilk uzay istasyonunu kurma yolundaki çin'in 29 nisan'da ilk modül.

Abd, çin roketinin dünya'ya geri geldiğini söylüyor. Devasa bir çin roketi, uzay istasyonu için yapılan fırlatmanın ardından. Çin'in ilk uzay istasyonu için uzaya yolladığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesi kontrolden çıktı. Roketin parçalarının yerleşim alanlarına özellikle de büyükşehirlere düşmesinden endişe ediliyor. Dünya'da 8 mayıs tarihinde düşeceği ifade edilen roket panik yarattı.

Çin 100 metrelik uzay roketi geliştiriyor - Digital Age
Çin 100 metrelik uzay roketi geliştiriyor - Digital Age from digitalage.com.tr
Long march 5b isimli roket, çin tarafından geçtiğimiz nisan ayı içerisinde fırlatıldı. Çin tarafından fırlatılan ve 10 mayıs'a kadar düşmesi beklenen 'long march 5b' isimli roketin kontrolden çıktığı ve dünya'ya. Çin bu roketi yörüngede inşasına başladığı uzay istasyonu projesi kapsamında ateşlemişti. Dünya'da 8 mayıs tarihinde düşeceği ifade edilen roket panik yarattı. Abd, çin roketinin dünya'ya geri geldiğini söylüyor. Çin roketi, kontrolsüz bir şekilde dünya'ya düşebilir. Çin'in uzaya fırlattığı roket kontrolden çıktı! Tam haberi okumak isterseniz çin roketi ne.

Devasa çin roketinin ilk aşaması, önümüzdeki birkaç gün içinde tamamen kontrolsüz bir şekilde dünya'ya düşebilir.

Çin'in uzay istasyonu için 29 nisan'da fırlattığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesinin kontrolden çıkması üzerine, enkazın cumartesi gece geç saatlerde ya da pazar sabah saatlerinde atmosfere dönüp. Çin roketinin nereye düşeceğini değerlendiren, i̇stanbul üniversitesi (i̇ü) fen fakültesi astronomi ve uzay bilimleri bölümü astrofizik ana bilim dalı öğretim üyesi doç. Çin roketi ne zaman düşecek? Çin roketinin hangi noktada yeryüzüne çarpacağının bilinmediğini açıklayan howard, 41 derece kuzey ve 41 derece güney paralelleri arasındaki bir noktaya düşeceğini. Uzay istasyonu için yollanan ve ilk modülü taşıyan roket kontrolden çıkmasının ardından yörüngedeki düşüşünü. Devasa bir çin roketi, uzay istasyonu için yapılan fırlatmanın ardından. Çin'in uzay istasyonunun ana modülünü taşıyan long march 5b roketi 29 nisan'da hainan adasından başarıyla kalkış yapmış, uzayda roket modülden ayrılarak kontrolden çıkmıştı. Çin'in uzaya fırlattığı roket kontrolden çıktı! Long march 5b isimli roket, çin tarafından geçtiğimiz nisan ayı içerisinde fırlatıldı. Çin'in uzaya fırlattığı roketin abd'nin new york şehrinin 13 dakika uzağına düştüğü belirtildi. Söylentilere göre i̇stanbul veya ankara'ya düşebilirmiş. Her yere düşebilir çin, uzaya. Abd savunma bakanlığı, roketin yarın sabah erken saatlerde türkmenistan'da bir çöle düşebileceğini açıkladı.

Post a Comment for "Çin Roketi / Çin, Long March 8 roketi ile ilk fırlatma görevini yaptı"